Glad Stucwerk

Het aanbrengen van glad stucwerk wordt met de hand gedaan. Wij zullen met onze materialen zorgen dat de muur en/of plafond zo straks als mogelijk wordt afgewerkt. Doordat het puur op vakwerk aankomt, is het belangrijk voor een ervaren stucadoor te kiezen. Het eindresultaat van een gladde afwerking komt dus voornamelijk door het toepassen van de juiste techniek. Zo wordt glad stucwerk ook wel pleisterwerk genoemd.

 

De keuze tussen stucwerk bestaat als beginsel uit twee keuzes: Een gladde afwerking, of een afwerking met structuur. Voor welke variant stucwerk u kiest is voornamelijk een stijlkeuze. Uiteraard kan dit per ruimte verschillen. Lees verder op deze pagina wat de voordelen zijn van glad stucwerk.

Voordelen van glad stucwerk

Moderne uitstraling

Om alle oneffenheden weg te werken is glad stucwerk de perfecte oplossing. Een gladde muur gen een strak uiterlijk en past perfect bij een moderne woning.

Hygiënisch

Glad stucwerk geeft vuil geen kans op als bacterie op te nestelen. Zo ontstaat er op een badkamer ook geen schimmel, en zijn alle gladde muren goed schoon te houden.

Altijd overschilderbaar

Toe aan een nieuwe kleur op te muren? Glad stucwerk is perfect geschikt om te verven.

Waardevermeerdering woning

Na het stuken is uw woning modern en strak afgewerkt. Dit heeft direct invloed op de waarde van uw woning!

Makkelijk te herstellen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is er onverhoopt schade ontstaan aan de gladde muur? Het herstellen van een gladde muur gebeurd snel en je ziet geen spoor meer van de schade.

Vragen? Wij helpen u graag!

06 20545898